Uw erkende makelaar vastgoed en uw partner voor alle werkzaamheden aan uw vastgoed, voor investeringen en vakantie in zuidelijk Transdanubië, de zonnige thermaal- en vakantiestreek van Hongarije
                 
 
selecteer met de muis de foto's voor een grotere weergave
   
   
 
 


Deze foto's apart oproepen en afdrukken? Klik dan hier!
             
naar de favorieten   aanvraag per e-mail versturen   aanvraag per formulier versturen   venster sluiten
             

reg. nr.

A 239

zonder woning

regio

zuidelijk thermaalstreek - 5 thermale baden ca. 15 - 25 km

perceel

9.570 m˛ op vier grondstukken

gebruiksoppervlak

419,32 m˛ gebruiksoppervlak

voorzieningen

electriciteit, 230V/400V, leidingwater, beerput, telefoon

indeling

2 woongebouwen met samen 7 appartementen en een stalgebouw

omschrijving

In de ver strekkenden bossen van zuidelijk Somogy, midden in een schitterende natuurlandschap vinden wij dit ensemble van gebouwen. Het is de centrale van een voormalige landbouwcoöperatie, die echter al sinds jaren niet meer in gebruik bevindelijk is.
koopprijs incl. courtage servicepakket

10.162.500 HUF

       
Het perceel ligt aan de rand van een kleine neerzetting. De tegenoverliggende kant van de weg grenst rechtstreeks aan velden, die op hun kant weer in een ver strekkend bosgebied over gaat. Het perceel is - net als het gehele dorpje - van bossen omgeven. Op het grondstuk met een grootte van 9.570 m˛ bevinden zich drie gebouwen, die op een onderlinge afstand van ongeveer 35 meter opgericht werden.
 
 

 

Let op: De prijs in Euro is alleen voor uw informatie geplaatst, relevant is uitsluitend de in Forint aangegeven prijs. De Europrijzen worden automatisch volgens de dagelijks actuele koersen berekend.
 

 

Géén menu zichtbaar?
Klik dan hier:
hoofdpagina met menu oproepen
  

Magyar Kúria Real Estate Limited met kantoor in Várong, in de buurt van het thermaalbad Igal in Hongarije, is niet uitsluitend erkend makelaarskantoor, maar ziet zichzelf vooral ook als servicebedrijf rondom het onderwerp vastgoed, wees het gebruikt of voor het nieuw bouwen van uw woning, op uw eigen bouwgrond of een door ons bemiddeld grondstuk, als vakantiehuis, net zo als voor woondoeleinden. Behalve een huis in de toeristische centra, zoals bij voorbeeld Siófok aan het Balatonmeer kunnen wij u uw eigen boerderij in voor het dorpstoerisme interessante plaatsen aanbieden, net zo als een stadswoning in Kaposvár, Pécs of andere steden. Wij helpen u bij uw kuur of vakantie en ook als u wilt investeren tussen Balaton en Drava, wij werken voor u in de komitaten Somogy, Tolna en Baranya. Voor alle vragen kunt u contact opnemen met onze klantendienst.