Uw erkende makelaar vastgoed en uw partner voor alle werkzaamheden aan uw vastgoed, voor investeringen en vakantie in zuidelijk Transdanubië, de zonnige thermaal- en vakantiestreek van Hongarije
                 
 
selecteer met de muis de foto's voor een grotere weergave
   
 
 
 
Deze foto's apart oproepen en afdrukken? Klik dan hier!
             
naar de favorieten   aanvraag per e-mail versturen   aanvraag per formulier versturen   venster sluiten
             

reg. nr.

B 279

regio

zuidelijk thermaalstreek - Mecsek gebergte, thermaal bad ter plaatse

perceel

ca. 450 m˛

voorzieningen - reeds aanwezig

géén

voorzieningen - tevens beschikbaar

gas, electriciteit, dubbele meter, 230V/400V, leidingwater, riolering, telefoon

omschrijving

In de directe omgeving van het thermaal bad werd hier de nieuwbouw van een royale vakantiewoning begonnen. Tot nu toe is slechts de kelderverdieping opgericht en in deze staat te koop aangeboden. Alle wensen van de koper kunnen hier nog meegenomen worden! Het perceel is eenmalig gelegen met een heerlijke uitzicht aan de bosrand.
Koopprijs per m˛ (ongeveer)

7.822 HUF

koopprijs incl. courtage servicepakket

3.520.000 HUF

       
Wat wenst de bezoeker van een thermaalbad meer dan zijn doel van thuis uit lopende binnen enkele minuutjes te kunnen bereiken en gelijktijdig aan de rand van de nederzetting in een heerlijke omgeving te keven? Precies: aan deze plek een prachtig huis te bezitten - en dat kan hier!
 
 

 

Let op: De prijs in Euro is alleen voor uw informatie geplaatst, relevant is uitsluitend de in Forint aangegeven prijs. De Europrijzen worden automatisch volgens de dagelijks actuele koersen berekend.
 

 

Géén menu zichtbaar?
Klik dan hier:
hoofdpagina met menu oproepen
  

Magyar Kúria Real Estate Limited met kantoor in Várong, in de buurt van het thermaalbad Igal in Hongarije, is niet uitsluitend erkend makelaarskantoor, maar ziet zichzelf vooral ook als servicebedrijf rondom het onderwerp vastgoed, wees het gebruikt of voor het nieuw bouwen van uw woning, op uw eigen bouwgrond of een door ons bemiddeld grondstuk, als vakantiehuis, net zo als voor woondoeleinden. Behalve een huis in de toeristische centra, zoals bij voorbeeld Siófok aan het Balatonmeer kunnen wij u uw eigen boerderij in voor het dorpstoerisme interessante plaatsen aanbieden, net zo als een stadswoning in Kaposvár, Pécs of andere steden. Wij helpen u bij uw kuur of vakantie en ook als u wilt investeren tussen Balaton en Drava, wij werken voor u in de komitaten Somogy, Tolna en Baranya. Voor alle vragen kunt u contact opnemen met onzeklantendienst.