Uw erkende makelaar vastgoed en uw partner voor alle werkzaamheden aan uw vastgoed, voor investeringen en vakantie in zuidelijk Transdanubië, de zonnige thermaal- en vakantiestreek van Hongarije
                 
 
selecteer met de muis de foto's voor een grotere weergave
   
 
 
 
Deze foto's apart oproepen en afdrukken? Klik dan hier!
             
naar de favorieten   aanvraag per e-mail versturen   aanvraag per formulier versturen   venster sluiten
             

reg. nr.

B 348

regio

noordelijk thermaalstreek in de stad - zuidelijk oever Balatonmeer ca. 30 km, thermaal bad ter plaatse

perceel

totaal 9 bouwgrondstukken, voorbeeld 700 m˛

voorzieningen - reeds aanwezig

géén

voorzieningen - tevens beschikbaar

gas, electriciteit, dubbele meter, 230V/400V, leidingwater, beerput, telefoon, kabel TV (incl. mogelijkheid tot snel internet)

omschrijving

In het nieuwbouwpark van het thermale bad van Tamási staan negen bouwgrondstukken te koop. Het bad is een van de meest ambitieuze baden in de streek en het aanbod van kuur en wellness wordt steeds verder uitgebreid. De ligging van het nieuwbouwpark is ver genoeg verwijderd van de drukke wegen naar het bad en toch centraal ten opzichte van de voorzieningen.
Koopprijs per m˛ (ongeveer)

11.114 HUF

koopprijs incl. courtage servicepakket

7.780.000 HUF

       
Tamási heeft zich het kwaliteitstoerisme verschreven en daarmee steekt ook dit kleine maar fijne nieuwbouwgebied met kop en schouders boven de gebruikelijke vakantiehuiswijken uit. De verhoudingsgewijs grote kavels staan échte vakantie villa's toe en ook de reeds gebouwde huizen bevestigen deze hoogwaardige karakter.
 
 

 

Let op: De prijs in Euro is alleen voor uw informatie geplaatst, relevant is uitsluitend de in Forint aangegeven prijs. De Europrijzen worden automatisch volgens de dagelijks actuele koersen berekend.
 

 

Géén menu zichtbaar?
Klik dan hier:
hoofdpagina met menu oproepen
  

Magyar Kúria Real Estate Limited met kantoor in Várong, in de buurt van het thermaalbad Igal in Hongarije, is niet uitsluitend erkend makelaarskantoor, maar ziet zichzelf vooral ook als servicebedrijf rondom het onderwerp vastgoed, wees het gebruikt of voor het nieuw bouwen van uw woning, op uw eigen bouwgrond of een door ons bemiddeld grondstuk, als vakantiehuis, net zo als voor woondoeleinden. Behalve een huis in de toeristische centra, zoals bij voorbeeld Siófok aan het Balatonmeer kunnen wij u uw eigen boerderij in voor het dorpstoerisme interessante plaatsen aanbieden, net zo als een stadswoning in Kaposvár, Pécs of andere steden. Wij helpen u bij uw kuur of vakantie en ook als u wilt investeren tussen Balaton en Drava, wij werken voor u in de komitaten Somogy, Tolna en Baranya. Voor alle vragen kunt u contact opnemen met onzeklantendienst.