Uw erkende makelaar vastgoed en uw partner voor alle werkzaamheden aan uw vastgoed, voor investeringen en vakantie in zuidelijk Transdanubië, de zonnige thermaal- en vakantiestreek van Hongarije
                 
 
selecteer met de muis de foto's voor een grotere weergave
   
   
 
 
Deze foto's apart oproepen en afdrukken? Klik dan hier!
             
naar de favorieten   aanvraag per e-mail versturen   aanvraag per formulier versturen   venster sluiten
             

reg. nr.

C 048

* renovatieobject ** eenvoudig huis ***gemiddeld comfort **** betere woning ***** topobject* renovatieobject ** eenvoudig huis ***gemiddeld comfort **** betere woning ***** topobject* renovatieobject ** eenvoudig huis ***gemiddeld comfort **** betere woning ***** topobject* renovatieobject ** eenvoudig huis ***gemiddeld comfort **** betere woning ***** topobject* renovatieobject ** eenvoudig huis ***gemiddeld comfort **** betere woning ***** topobject

regio

noordelijk thermaalstreek zuidelijk oever Balatonmeer ca. 35 km, thermaal bad ter plaatse

perceel

1720 m˛ dubbel perceel in beste ligging 

woninggrootte

ca. 150 m˛ woninggrootte, 150 m˛ gebruiksoppervlak en 100 m˛ mogelijke uitbreidingen op de bovenverdieping 

voorzieningen

gas, electriciteit, 230V/400V, leidingwater, beerput, centrale verwarming (gas), telefoon aan de weg, kabel TV (incl. mogelijkheid tot snel internet)

indeling

6 kamers, 2 keukens, voorraadkamer, hal, 3 badkamers, gastentoilet, huishoudelijke werkruimte, 2 garages, verscheidene kelderruimtes, 

omschrijving

Exclusief huis van allerbeste kwaliteit die absoluut alle wensen vervult. Beste ligging en uitstekende inrichting gaan hand in hand. Meerdere terrassen zijn rondom het huis gesitueerd, allemaal met blijvende uitzicht op de vallei ronden de totaalindruk af. 2 aparte gastenverblijven, verzorgingskamers en exclusief ingerichte badkamers bewijzen de goede smaak van de eigenaar van dit pas 6 jaar oud huis. 
koopprijs incl. courtage servicepakket

58.300.000 HUF

       
Dit huis van de beste klasse ligt in een nieuwere, goed gesitueerde woonerf van een bekende en geliefde badplaats. Alle inrichtingen van de dagelijkse behoefde zijn te voet  makkelijk bereikbaar. Bijzonder oogmerk van de architect was naast de hoogwaardige inrichting het gebruik van uitgezochte materialen van internationaal gerenommeerde producenten, die het huis een eenmalig mediterraan flair hebben gegeven. De hoeveelheid van woon- en gebruiksruimten overstijgen in elk opzicht ver het niveau van een goed gesitueerde nieuwbouw. Vanzelfsprekend is dit gebouw rondom alarmbeveiligd.
 
 

 

Let op: De prijs in Euro is alleen voor uw informatie geplaatst, relevant is uitsluitend de in Forint aangegeven prijs. De Europrijzen worden automatisch volgens de dagelijks actuele koersen berekend.
 

 

Géén menu zichtbaar?
Klik dan hier:
hoofdpagina met menu oproepen
  

Magyar Kúria International Real Estate Limited met kantoor in Várong, in de buurt van het thermaalbad Igal in Hongarije, is niet uitsluitend erkend makelaarskantoor, maar ziet zichzelf vooral ook als servicebedrijf rondom het onderwerp vastgoed, wees het gebruikt of voor het nieuw bouwen van uw woning, op uw eigen bouwgrond of een door ons bemiddeld grondstuk, als vakantiehuis, net zo als voor woondoeleinden. Behalve een huis in de toeristische centra, zoals bij voorbeeld Siófok aan het Balatonmeer kunnen wij u uw eigen boerderij in voor het dorpstoerisme interessante plaatsen aanbieden, net zo als een stadswoning in Kaposvár, Pécs of andere steden. Wij helpen u bij uw kuur of vakantie en ook als u wilt investeren tussen Balaton en Drava, wij werken voor u in de komitaten Somogy, Tolna en Baranya. Voor alle vragen kunt u contact opnemen met onzeklantendienst.