Uw erkende makelaar vastgoed en uw partner voor alle werkzaamheden aan uw vastgoed, voor investeringen en vakantie in zuidelijk Transdanubië, de zonnige thermaal- en vakantiestreek van Hongarije
                 
 
selecteer met de muis de foto's voor een grotere weergave
   
   
 
 
 
Deze foto's apart oproepen en afdrukken? Klik dan hier!
             
naar de favorieten   aanvraag per e-mail versturen   aanvraag per formulier versturen   venster sluiten
             

reg. nr.

C 255

* renovatieobject ** eenvoudig huis ***gemiddeld comfort **** betere woning ***** topobject

regio

noordelijk thermaalstreek - zuidelijk oever Balatonmeer ca. 50 km, 2 thermale baden ca. 12 - 15 km

perceel

4.398 m˛

woninggrootte

92,64 m˛

voorzieningen

electriciteit, dubbele meter, leidingwater, waterput, beerput, telefoon, kabel TV (incl. mogelijkheid tot snel internet)

indeling

4 kamers, woonkeuken, voorraadkamer, badkamer, verscheidene bijgebouwen, wijnkelder

omschrijving

Royaal herenhuis, dat zijn heerschappelijke uitstraling tot heden bewaard heeft. Ook al is het volgens vandaagse wooneisen zeer eenvoudig aangekleed, zo kan men hier zeker gezien de verhouding van prijs en kwaliteit een luxueuze renovatie doorvoeren.
koopprijs incl. courtage servicepakket

3.520.000 HUF

       
Hoog over de weg troont het huis in het centrum van een grote gemeente met uitstekende infrastructuur. De tuin stijgt van de binnenhoek van het gebouw naar achteren aan en biedt veel privacy als ook typerend landelijke gezichten. Binnen is het huis goed aan westerse maatstaven aan te passen, zeker waard bewaard te worden zijn de twee tegelkachels.
 
 

 

Let op: De prijs in Euro is alleen voor uw informatie geplaatst, relevant is uitsluitend de in Forint aangegeven prijs. De Europrijzen worden automatisch volgens de dagelijks actuele koersen berekend.
 

 

Géén menu zichtbaar?
Klik dan hier:
hoofdpagina met menu oproepen
  

Magyar Kúria Real Estate Limited met kantoor in Várong, in de buurt van het thermaalbad Igal in Hongarije, is niet uitsluitend erkend makelaarskantoor, maar ziet zichzelf vooral ook als servicebedrijf rondom het onderwerp vastgoed, wees het gebruikt of voor het nieuw bouwen van uw woning, op uw eigen bouwgrond of een door ons bemiddeld grondstuk, als vakantiehuis, net zo als voor woondoeleinden. Behalve een huis in de toeristische centra, zoals bij voorbeeld Siófok aan het Balatonmeer kunnen wij u uw eigen boerderij in voor het dorpstoerisme interessante plaatsen aanbieden, net zo als een stadswoning in Kaposvár, Pécs of andere steden. Wij helpen u bij uw kuur of vakantie en ook als u wilt investeren tussen Balaton en Drava, wij werken voor u in de komitaten Somogy, Tolna en Baranya. Voor alle vragen kunt u contact opnemen met onzeklantendienst.