Uw erkende makelaar vastgoed en uw partner voor alle werkzaamheden aan uw vastgoed, voor investeringen en vakantie in zuidelijk Transdanubië, de zonnige thermaal- en vakantiestreek van Hongarije
                 
 
selecteer met de muis de foto's voor een grotere weergave
   
   
 
     
Deze foto's apart oproepen en afdrukken? Klik dan hier!
             
naar de favorieten   aanvraag per e-mail versturen   aanvraag per formulier versturen   venster sluiten
             

reg. nr.

C 387

* renovatieobject ** eenvoudig huis ***gemiddeld comfort **** betere woning ***** topobject* renovatieobject ** eenvoudig huis ***gemiddeld comfort **** betere woning ***** topobject* renovatieobject ** eenvoudig huis ***gemiddeld comfort **** betere woning ***** topobject* renovatieobject ** eenvoudig huis ***gemiddeld comfort **** betere woning ***** topobject

regio

Balatonregio - zuidelijk oever Balatonmeer 13 km, thermaal bad 10 km

perceel

4.312 m˛

woninggrootte

51,88 m˛ 

voorzieningen

gas, electriciteit 230V, leidingwater, waterput, beerput, centrale verwarming (gas, vloerverwarming), telefoon

indeling

2 kamers, keuken, voorraadkamer, badkamer, garage

omschrijving

Pas 2011 gerenoveerde woning met alle comfort te koop. Vloerverwarming, grote en moderne keuken en luxe badkamer zijn slechts een paar van de aspecten. Zeer rustige locatie in een zakdorp dichtbij het Balatonmeer.
koopprijs incl. courtage servicepakket ">

35.350 €

       
Charmant nest voor twee met een liefdevol ingerichte, grote tuin op een perceel met uitzicht op de heuvels van het Balatonzuidoever. In het hele gebouw werden de voorzieningen en interieur aangepast, evenals ramen en deuren tijdens de renovatie vervangen werden, om het huis aan de smaak van de Duitse eigenaar aan te passen, die nu in het huis permanent in het huis woont.
 
 

 

Let op: De prijs in Euro is alleen voor uw informatie geplaatst, relevant is uitsluitend de in Forint aangegeven prijs. De Europrijzen worden automatisch volgens de dagelijks actuele koersen berekend.
 

 

Géén menu zichtbaar?
Klik dan hier:
hoofdpagina met menu oproepen
  

Magyar Kúria International Real Estate Limited met kantoor in Várong, in de buurt van het thermaalbad Igal in Hongarije, is niet uitsluitend erkend makelaarskantoor, maar ziet zichzelf vooral ook als servicebedrijf rondom het onderwerp vastgoed, wees het gebruikt of voor het nieuw bouwen van uw woning, op uw eigen bouwgrond of een door ons bemiddeld grondstuk, als vakantiehuis, net zo als voor woondoeleinden. Behalve een huis in de toeristische centra, zoals bij voorbeeld Siófok aan het Balatonmeer kunnen wij u uw eigen boerderij in voor het dorpstoerisme interessante plaatsen aanbieden, net zo als een stadswoning in Kaposvár, Pécs of andere steden. Wij helpen u bij uw kuur of vakantie en ook als u wilt investeren tussen Balaton en Drava, wij werken voor u in de komitaten Somogy, Tolna en Baranya. Voor alle vragen kunt u contact opnemen met onzeklantendienst.