Uw erkende makelaar vastgoed en uw partner voor alle werkzaamheden aan uw vastgoed, voor investeringen en vakantie in zuidelijk Transdanubië, de zonnige thermaal- en vakantiestreek van Hongarije
                 
 
selecteer met de muis de foto's voor een grotere weergave
 
 
 
 
 
  
Deze foto's apart oproepen en afdrukken? Klik dan hier!
             
naar de favorieten   aanvraag per e-mail versturen   aanvraag per formulier versturen   venster sluiten
             

reg. nr.

C 388

* renovatieobject ** eenvoudig huis ***gemiddeld comfort **** betere woning ***** topobject* renovatieobject ** eenvoudig huis ***gemiddeld comfort **** betere woning ***** topobject* renovatieobject ** eenvoudig huis ***gemiddeld comfort **** betere woning ***** topobject

regio

noordelijk thermaalstreek - zuidelijk oever Balatonmeer ca. 45 km, thermaal bad 10 km

perceel

998 m²

woninggrootte

83,68 m²

voorzieningen

electriciteit, leidingwater, beerput, telefoon aan de weg, kabel TV (incl. mogelijkheid tot snel internet)

indeling

3 kamers, keuken, voorraadkamer, hal, badkamer, bijgebouwen

omschrijving

Dit charmante boerenhuis werd de afgelopen jaren gemoderniseerd, onder meer werd een nieuw dak opgebouwd, nieuwe ramen en deuren en een badkamer ingebouwd enz. Zeer rustige ligging in een smalle zijstraat die het perceel aan twee kanten omsluit.
koopprijs incl. courtage servicepakket

3.710.000 HUF

       
Het ideale huis voor alle, die zonder technisch noodzakelijke grotere werkzaamheden meteen van een huis gebruik willen maken.  Nadat de vandaagse eigenaar het gehele huis verbouwd heeft staat het wegen een verandering van werk te koop. De gehele tuin strekt in het zuidwesten van het woonhuis en bestaat hoofdzakelijk uit een grasvlak en goed aangegroeide fruitbomen.
 
 

 

Let op: De prijs in Euro is alleen voor uw informatie geplaatst, relevant is uitsluitend de in Forint aangegeven prijs. De Europrijzen worden automatisch volgens de dagelijks actuele koersen berekend.
 

 

Géén menu zichtbaar?
Klik dan hier:
hoofdpagina met menu oproepen
  

Magyar Kúria International Real Estate Limited met kantoor in Várong, in de buurt van het thermaalbad Igal in Hongarije, is niet uitsluitend erkend makelaarskantoor, maar ziet zichzelf vooral ook als servicebedrijf rondom het onderwerp vastgoed, wees het gebruikt of voor het nieuw bouwen van uw woning, op uw eigen bouwgrond of een door ons bemiddeld grondstuk, als vakantiehuis, net zo als voor woondoeleinden. Behalve een huis in de toeristische centra, zoals bij voorbeeld Siófok aan het Balatonmeer kunnen wij u uw eigen boerderij in voor het dorpstoerisme interessante plaatsen aanbieden, net zo als een stadswoning in Kaposvár, Pécs of andere steden. Wij helpen u bij uw kuur of vakantie en ook als u wilt investeren tussen Balaton en Drava, wij werken voor u in de komitaten Somogy, Tolna en Baranya. Voor alle vragen kunt u contact opnemen met onzeklantendienst.