Uw erkende makelaar vastgoed en uw partner voor alle werkzaamheden aan uw vastgoed, voor investeringen en vakantie in zuidelijk Transdanubië, de zonnige thermaal- en vakantiestreek van Hongarije
                 
 
selecteer met de muis de foto's voor een grotere weergave
 
   
 
   


Deze foto's apart oproepen en afdrukken? Klik dan hier!
             
naar de favorieten   aanvraag per e-mail versturen   aanvraag per formulier versturen   venster sluiten
             

reg. nr.

C 389

* renovatieobject ** eenvoudig huis ***gemiddeld comfort **** betere woning ***** topobject* renovatieobject ** eenvoudig huis ***gemiddeld comfort **** betere woning ***** topobject* renovatieobject ** eenvoudig huis ***gemiddeld comfort **** betere woning ***** topobject* renovatieobject ** eenvoudig huis ***gemiddeld comfort **** betere woning ***** topobject

regio

noordelijk thermaalstreek in de stad - zuidelijk oever Balatonmeer ca. 35 km, thermaal bad ter plaatse

perceel

298 m²

woninggrootte

91,07 m²

voorzieningen

gas, electriciteit, dubbele meter, leidingwater, riolering, telefoon aan de weg, kabel TV (incl. mogelijkheid tot snel internet)

indeling

begane grond: 3 kamers, keuken, hal, badkamer, verdieping: 3 kamers, open keuken, badkamer, apart toilet

omschrijving

Modern en zeer goed onderhouden huis met twee afzonderlijke wooneenheden in de onmiddellijke nabijheid van een van de beste thermale baden in Hongarije.
koopprijs incl. courtage servicepakket

64.900  €

       
Het huis maakt indruk met zijn nette uiterlijk en zijn praktische indeling. Tegenwoordig wordt het pand op de begane grond door de eigenaren zelf gebruikt, terwijl het appartement op de verdieping wordt verhuurd aan toeristen. Natuurlijk staat niets een ander gebruik in de weg.
 
 

 

Let op: afwijkend van de standaard is de koopprijs voor dit object in Euro's te voldoen!
 

 

Géén menu zichtbaar?
Klik dan hier:
hoofdpagina met menu oproepen
  

Magyar Kúria Real Estate Limited met kantoor in Várong, in de buurt van het thermaalbad Igal in Hongarije, is niet uitsluitend erkend makelaarskantoor, maar ziet zichzelf vooral ook als servicebedrijf rondom het onderwerp vastgoed, wees het gebruikt of voor het nieuw bouwen van uw woning, op uw eigen bouwgrond of een door ons bemiddeld grondstuk, als vakantiehuis, net zo als voor woondoeleinden. Behalve een huis in de toeristische centra, zoals bij voorbeeld Siófok aan het Balatonmeer kunnen wij u uw eigen boerderij in voor het dorpstoerisme interessante plaatsen aanbieden, net zo als een stadswoning in Kaposvár, Pécs of andere steden. Wij helpen u bij uw kuur of vakantie en ook als u wilt investeren tussen Balaton en Drava, wij werken voor u in de komitaten Somogy, Tolna en Baranya. Voor alle vragen kunt u contact opnemen met onzeklantendienst.