Uw erkende makelaar vastgoed en uw partner voor alle werkzaamheden aan uw vastgoed, voor investeringen en vakantie in zuidelijk Transdanubië, de zonnige thermaal- en vakantiestreek van Hongarije
                 
 
selecteer met de muis de foto's voor een grotere weergave
   
   

 
 
 
Deze foto's apart oproepen en afdrukken? Klik dan hier!
             
naar de favorieten   aanvraag per e-mail versturen   aanvraag per formulier versturen   venster sluiten
             

reg. nr.

C 391

* renovatieobject ** eenvoudig huis ***gemiddeld comfort **** betere woning ***** topobject

regio

noordelijk thermaalstreek - zuidelijk oever Balatonmeer ca. 45 km, thermaal bad 10 km

perceel

3.181 m²

woninggrootte

74,84 m²

voorzieningen

electriciteit, 230V, leidingwater, telefoon aan de weg, kabel TV (incl. mogelijkheid tot snel internet)

indeling

3 kamers, keuken, hal, badkamer, bijgebouwen

omschrijving

Klussershuis met veel potentieel. Eigenlijk is in deze woning bijna alles beschikbaar, wat het hart begeert, maar de algehele indruk maakt veelvoudige verbeteringen mogelijk. Hier kan een handige koper zijn droomhuis naar hartelust creëren.
koopprijs incl. courtage servicepakket

2.810.000 HUF

       
Gelegen in een kleine gemeente, biedt dit huis alles wat u nodig heeft om te leven, maar helaas niet op die wijze, zoals veel mensen het zich voorstellen. Met het oog op de goedkope prijs doet het er niet toe, want al het werk om te verfraaien is de moeite waard.
 
 

 

Let op: De prijs in Euro is alleen voor uw informatie geplaatst, relevant is uitsluitend de in Forint aangegeven prijs. De Europrijzen worden automatisch volgens de dagelijks actuele koersen berekend.
 

 

Géén menu zichtbaar?
Klik dan hier:
hoofdpagina met menu oproepen
  

Magyar Kúria International Real Estate Limited met kantoor in Várong, in de buurt van het thermaalbad Igal in Hongarije, is niet uitsluitend erkend makelaarskantoor, maar ziet zichzelf vooral ook als servicebedrijf rondom het onderwerp vastgoed, wees het gebruikt of voor het nieuw bouwen van uw woning, op uw eigen bouwgrond of een door ons bemiddeld grondstuk, als vakantiehuis, net zo als voor woondoeleinden. Behalve een huis in de toeristische centra, zoals bij voorbeeld Siófok aan het Balatonmeer kunnen wij u uw eigen boerderij in voor het dorpstoerisme interessante plaatsen aanbieden, net zo als een stadswoning in Kaposvár, Pécs of andere steden. Wij helpen u bij uw kuur of vakantie en ook als u wilt investeren tussen Balaton en Drava, wij werken voor u in de komitaten Somogy, Tolna en Baranya. Voor alle vragen kunt u contact opnemen met onzeklantendienst.