Uw erkende makelaar vastgoed en uw partner voor alle werkzaamheden aan uw vastgoed, voor investeringen en vakantie in zuidelijk Transdanubië, de zonnige thermaal- en vakantiestreek van Hongarije
                 
 
selecteer met de muis de foto's voor een grotere weergave
 
   
 
   
Deze foto's apart oproepen en afdrukken? Klik dan hier!
             
naar de favorieten   aanvraag per e-mail versturen   aanvraag per formulier versturen   venster sluiten
             

reg. nr.

C 402

* renovatieobject ** eenvoudig huis ***gemiddeld comfort **** betere woning ***** topobject* renovatieobject ** eenvoudig huis ***gemiddeld comfort **** betere woning ***** topobject* renovatieobject ** eenvoudig huis ***gemiddeld comfort **** betere woning ***** topobject* renovatieobject ** eenvoudig huis ***gemiddeld comfort **** betere woning ***** topobject

regio

zuidelijk thermaalstreek - thermaal badplaatsen 13 en km

perceel

8.414 m²

woninggrootte

100,62 m²

voorzieningen

electriciteit, dubbele meter, 230V, leidingwater, waterput met pomp, beerput, centrale verwarming, telefoon, kabel TV (incl. snel internet)

indeling

4 kamers, woonhal, keuken, voorraadkamer, entrée, badkamer, carport, diverse bijgebouwen, wijnkelder

omschrijving

Authentiek dorpshuis, centraal in een middelgroot dorp gelegen, vergezeld van uitgestrekte bijgebouwen. Hier werden bij de renovatie kwalitatieve eisen en de klassieke stijl van het gebouw smaakvol in eenklank gebracht. Verreweg de meest ruimtes presenteren zich absoluut in een met westelijke standaards vergelijkbare staat van onderhoud. In de bijgebouwen bevinden zich hedendagen een hobbyruimte (warmtegeïsoleerd en het hele jaar bruikbaar), een zeer ruime werkplaats en een reusachtige berging. Alles omgeven van vele fruitbomen, wijnstokken, bessenstruiken en een zee van bloemen.
koopprijs incl. courtage servicepakket

26.989 €

       
Van de Duitse verkopers, die het huis met veel liefde voor detail verbouwd hebben, maar voor die het gezien hun leeftijd te groot werd, wordt dit ensemble te koop aangeboden. Woonkamer, leefhal en slaapkamer verkeren in een uitstekende staat van onderhoud, de nieuwe keuken is op stuukwerk al gereed gesteld, een andere kamer, de vandaagse keuken en de badkamer zijn structureel volledig in orde, maar nog niet op dezelfde standaard als het woonbereik.
 
 

 

Let op: afwijkend van de standaard is de koopprijs voor dit object in Euro's te voldoen!
 

 

Géén menu zichtbaar?
Klik dan hier:
hoofdpagina met menu oproepen
  

Magyar Kúria International Real Estate Limited met kantoor in Várong, in de buurt van het thermaalbad Igal in Hongarije, is niet uitsluitend erkend makelaarskantoor, maar ziet zichzelf vooral ook als servicebedrijf rondom het onderwerp vastgoed, wees het gebruikt of voor het nieuw bouwen van uw woning, op uw eigen bouwgrond of een door ons bemiddeld grondstuk, als vakantiehuis, net zo als voor woondoeleinden. Behalve een huis in de toeristische centra, zoals bij voorbeeld Siófok aan het Balatonmeer kunnen wij u uw eigen boerderij in voor het dorpstoerisme interessante plaatsen aanbieden, net zo als een stadswoning in Kaposvár, Pécs of andere steden. Wij helpen u bij uw kuur of vakantie en ook als u wilt investeren tussen Balaton en Drava, wij werken voor u in de komitaten Somogy, Tolna en Baranya. Voor alle vragen kunt u contact opnemen met onzeklantendienst.