Uw erkende makelaar internationaal vastgoed en uw partner voor alle werkzaamheden aan uw vastgoed, voor investeringen en vakantie in zuidelijk Transdanubië, de zonnige thermaal- en vakantiestreek van Hongarije
       
Wilt u hier uw vragen en wensen invullen - en natuurlijk ook hoe wij u bereiken kunnen:
object nummer
uw naam
uw e-mail adres
graag aangeven dat wij u de nodige informatie sturen kunnen
uw telefoonnummer
slechts dan invullen als wij u moeten bellen, u geeft ons daarmee uitdrukklijk het recht ook te bellen (volgens de voorschriften ter vermijding van telefonische reclame).
uw bericht Let op! Dit formulier is gedacht dat bezoekers van onze website eenvoudig en snel vanaf elke computer contact met ons op kunnen nemen. Alle vragen, opmerkingen en persoonlijke wensen ontvangen wij altijd graag. Maar u heeft hier géén anonieme contact mogelijkheid, de gegevens van uw internetverbinding zijn automatisch onderdeel van uw bericht. Het opsturen van illegale reclame (spam) zullen wij aan de hand van deze gegevens met alle wettige mogelijkheden vervolgen. In alle andere gevallen zullen uw gegevens slechts volgens uw eigen wensen gebruikt worden, wij geven ook nooit zonder uw uitdrukkelijke wens persoonlijke gegevens aan andere bedrijven door.
 
terug naar het exposé venster sluiten