Uw erkende makelaar internationaal vastgoed en uw partner voor alle werkzaamheden aan uw vastgoed, voor investeringen en vakantie in zuidelijk TransdanubiŽ, de zonnige thermaal- en vakantiestreek van Hongarije

 
 
Vind een huis op kwaliteit
 
 
renovatieobject
eenvoudig huis

gemiddeld comfort

betere woning
topobject
 
* Verklarende woordenlijst:
 
Eenrenovatieobject dient grondig vernieuwd te worden. De bouwkundige structuur is waard behouden te worden en stelt een economische waarde daar. N.B.: bouwvallen verkopen wij hooguit als bouwgrond!
 
Eeneenvoudig huis beschikt regelmatig niet over een badkamer e.d., maar is in een redelijke algemene bouwkundige staat.
 
Gemiddeld comfort betekend een volgens Hongaarse begrippen al een bovengemiddelde kwaliteit. Een badkamer is hier normaliter aanwezig en bouwkundige problemen zijn beperkt.
 
Eenbetere woning komt doorgaand overeen met de moderne West-Europese eisen. Het huis kan in bouwkundige zin direct in gebruik worden genomen.
 
Eentopobject is een exclusief gebouw, die zonder enkele beperking geschikt is zelf hoge verwachtingen volledig te vervullen.
 
Elke waardering is een compromis tussen comfort en bouwkundige staat. Vandaar kunnen zowel comfort als ook bouwkundige staat alleen de reden voor een afwijking naar boven of beneden zijn, als deze alleen zwaar wegen.

 

Magyar Kúria Real Estate Limited met kantoor in Várong, in de buurt van het thermaalbad Igal in Hongarije, is niet uitsluitend erkend makelaarskantoor, maar ziet zichzelf vooral ook als servicebedrijf rondom het onderwerp vastgoed, wees het gebruikt of voor het nieuw bouwen van uw woning, op uw eigen bouwgrond of een door ons bemiddeld grondstuk, als vakantiehuis, net zo als voor woondoeleinden. Behalve een huis in de toeristische centra, zoals bij voorbeeld Siófok aan het Balatonmeer kunnen wij u uw eigen boerderij in voor het dorpstoerisme interessante plaatsen aanbieden, net zo als een stadswoning in Kaposvár, Pécs of andere steden. Wij helpen u bij uw kuur of vakantie en ook als u wilt investeren tussen Balaton en Drava, wij werken voor u in de komitaten Somogy, Tolna en Baranya. Voor alle vragen kunt u contact opnemen met onzeklantendienst.