Hongaars vastgoed

Wie is in onze hectische tijd niet op zoek naar een rustig plekje om te ontspannen en bij te komen van de alledaagse stress? Bent u dus ook op zoek naar een plekje onder de zon, in weidse natuur, dat goed bereisbaar is en dat vooral ook nog wel betaalbaar is? Dan is uw eigen huis in Hongarije natuurlijk een goede optie.

In Hongarije kunnen buitenlandse particulieren legaal eigenaar van een tweede woning worden of misschien meteen zonder problemen immigreren. Of doe het zoals de meeste mensen die hierheen komen: koop voor vakantie en kom over een aantal jaren voorgoed naar Hongarije. Velen weten namenlijk al dat de oude dag in Hongarije bijzonder mooi is: leven in een heerlijke omgeving, géén belasting over AOW en pensioen en dan nog voor krap 25,- Ä per maand volledig verplicht verzekerd in het Hongaarse ziekenfonds!

Profiteer van de ervaring van de Magyar Kúria in de bemiddeling van vastgoed aan buitenlanders. Wij kennen de behoeftes van onze klanten en zijn als Hongaars makelaarskantoor officieel geregistreerd, verder mogen wij een veeltal diensten m.b.t. bouwen, plannen, vakantie, immigratie en advies verlenen.

Kijk rustig door ons aanbod heen en als u vragen heeft horen wij deze graag. Ook kunt u altijd uitgebreidere beschrijvingen van ons krijgen dan op deze site staan. Maar alle foto's en omschrijvingen geven maar een klein stukje van de realiteit weer. Wij nodigen u daarom uit samen met ons huizen hier in Hongarije te bezichtigen.

Wij nemen ons graag de tijd voor u, want die heeft u dringend nodig om een serieuze beslissing te kunnen nemen. Stel uzelf dus niet onder de tijdsdruk en trek een aantal dagen uit om huizen, maar ook de omgeving van uw toekomstig thuis kennen te leren.

 

Kies bestaande huizen op basis van:

         
kwaliteit   ligging   prijs
         
   of bent u op zoek naar:    
         
bouwgrondstukken   nieuwbouw   bijzonder vastgoed
         

Magyar Kúria Real Estate Limited met kantoor in Várong, in de buurt van het thermaalbad Igal in Hongarije, is niet uitsluitend erkend makelaarskantoor, maar ziet zichzelf vooral ook als servicebedrijf rondom het onderwerp vastgoed, wees het gebruikt of voor het nieuw bouwen van uw woning, op uw eigen bouwgrond of een door ons bemiddeld grondstuk, als vakantiehuis, net zo als voor woondoeleinden. Behalve een huis in de toeristische centra, zoals bij voorbeeld Siófok aan het Balatonmeer kunnen wij u uw eigen boerderij in voor het dorpstoerisme interessante plaatsen aanbieden, net zo als een stadswoning in Kaposvár, Pécs of andere steden. Wij helpen u bij uw kuur of vakantie en ook als u wilt investeren tussen Balaton en Drava, wij werken voor u in de komitaten Somogy, Tolna en Baranya. Voor alle vragen kunt u contact opnemen met onze klantendienst.